Obavijest!

Za par sekundi ovaj blog ce vas automatski prebaciti na našu novu adresu, u slucaju da ne budete prebaceni, posjetite nas na:
http://sapunko.com/

Predaj se srce epizode

26.9.15 |

Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce 94 epizoda
Davut je pronašao Ezru i Saliha. Ezra je izgubila svijest, i Salih joj pokušava pružiti pomoć. Međutim, Davut to vidi i sve pogrešno protumači. Odlučan je u namjeri da ih ubije. Prije nego je povukao okidač, dolazi do preokreta. Jedna osoba će spasiti život Salihu i Ezri. Ezra je prebačena u bolnicu i nalazi se u životnoj opasnosti. Zeynep to saznaje i odmah odlazi u bolnicu. Davut i dalje smatra da je jedini spas u njegovom braku sa Ezrom. Salih se ni na trenutak ne odvaja od Ezre. Harputlu odlučuje da ih negdje skrije, zajedno sa Erenom. Potrebno je da Ezra i Salih izmijene svoje živote; Ezra se treba odreći mržnje, a Salih svoje savjesti i sjećanja. Čini se da je ljubav pokucala na vrata...


Predaj se srce 93 epizoda
Ezru očekuje neugodno iznenađenje. Davut-aga pronalazi Ezru. Salih je veoma sretan jer je konačno pronašao svog sina, ali osjeća se pomalo krivim za probleme koje ima Ezra, te joj želi pomoći, dok ga Emine pokušava odgovoriti od toga.


Predaj se srce 92 epizoda
Došao je trenutak kojeg su svi čekali- Eren je spašen. Međutim, zauzvrat moraju predati Ezrinu majku. Ezra je ponovo u bijegu. Harputlu odvodi Zeynep, Saliha i Erena u kuću na selu. Zeynep nije svjesna opasnosti koja ju vreba.


Predaj se srce 91 epizoda
Zeynep želi da se ispoštuju običaji klana, i zbog toga očajnički pokušava pronaći Ezru. Davut-aga je saznao da Ezra nije u Mardinu. Salih je očajan jer još nije pronašao sina. Međutim, uskoro će doživjeti iznenađenje.


Predaj se srce 90 epizoda
Ezra je ranila Davuta, i zbog toga je uhapšena. Sud donosi odluku. Neko od čuvara odluči da izbavi Ezru iz zatvora. Međutim, na izlazu iz suda, doživljava neugodno iznenađenje. Eren se razbolio i potrebni su mu lijekovi. Canan je prisiljena da potraži pomoć od osobe od koje ne očekuje mnogo.


Predaj se srce 5 epizoda
Ali je šokiran jer je vidio Saliha i Bahar zajedno. Djevojka koju voli godinama ljubi njegovog brata. Bijesan je zbog toga. Bahar i Salih uživaju u svojoj sreći. Gost kojeg očekuju će ih oboje veoma iznenaditi. Coskun proživljava teške dane u zatvoru . Alijeva sudbina zavisi od toga da li će svi dokazi biti predočeni na sudu. Fikret ima ideju kako da spasi svog sina. Hasan pati i stalno misli na Belgin. Da li će Harputlu, nakon što je saznao što mu je učinio Fikret, tražiti od njega da mu ‘polaže račune’. Što će Ali učiniti po pitanju svog brata, sada već njegovog suparnika?


Predaj se srce 4 epizoda
Salih je odlučio da se osveti i ubije Coskuna, te ga čeka ispred njegove kuće. Coskun konačno izlazi iz kuće, Salih povlači okidač. Međutim, pojavljuje se Ali, u namjeri da spriječi brata u njegovom naumu. Fikret misli da je Harputlu kriv za sve. Odlučan je da ga pronađe. Susret dvaju starih prijatelja dovodi do neočekivanog razvoja događaja. Alijeva ljubav prema Bahar postaje sve veća, ali on se uskoro mora odlučiti. Bahar ponovo razmišlja o Yamanu. Sjetila se nečeg veoma bitnog. Harputluovi i Salihovi putevi još jednom će se ukrstiti. Nakon svađe sa ocem, Bahar napušta kuću. Salih dolazi kod nje čim je saznao za svađu. Belgin od svih skriva svoju tajnu, jedino Fikret zna o čemu je riječ.



Predaj se srce 3 epizoda
Salihova mlađa sestra je pronađena i cijela porodica je u šoku. Ipak, dolazi do neočekivanog razvoja događaja. Fikreta proganja njegova prošlost. Harputlu je odslužio zatvorsku kaznu. Zbog toga, porodica Hanoglu više neće biti kao prije. Belginino tajanstveno ponašanje privlači Baharinu pozornost. I pored svih problema sa kojima su suočeni, između Bahar i Saliha rađa se ljubav. Salih smatra da sada ima sve što mu je bitno; pronaći će čovjeka koji je doveo njegovu sestru u ovakvu situaciju i kazniti ga. Pinar, Goncagulina prijateljica, odlučila je da joj kaže sve što zna.


Predaj se srce 2 epizoda
U trenutku kada je Salih htio pozvati Bahar, oni se susreću i Salih je zbog toga iznenađen. Goncagul je trudna. Nalazi se u bezizlaznoj situaciji i sve to podijeli sa Coskunom. Ali, odgovor koji će dobiti je veliki udarac za Goncagul. Fikret smišlja plan kako da oduzme dijete Goncagul. Bahar i Salih počinju se međusobno zbližavati. Tajanstveni čovjek koji je kriv za Baharinu nesreću joj je još uvijek ‘za petama.’


Predaj se srce 1 epizoda
Salihov mlađi brat, Ali Hukuk, diplomirao je sa najboljim ocjenama. Cijela porodica odlazi na svečanu dodjelu diploma. Bahar, Alijeva školska prijateljica, također je sretna zbog istog događaja. Bahar Hanoglu je kćerka vlasnika grupe firmi, Fikreta Hanoglua. Uprkos bogatstvu, Bahar želi živjeti skromno. Fikretova prošlost je prepuna tajni koje ga neće ostaviti na miru ni u budućnosti. Hasan, Fikretov brat po krvi i njegov zakleti neprijatelj, uskoro izlazi iz zatvora. Na dan dodjele diploma, Bahar se dogodi nešto neočekivano. Igrom sudbine počinje novi, ali težak život za Saliha i Bahar. (tvprofil.net)

Kategorije: , ,